Saturday, July 24, 2010

toner hilang


nie la toner yang aku pakai. kecik je kan size nyer. toner de'sara

harinie aku pergi kangar dengan roomate aku, jie. kitorang pergi dalam pukul 2.30 p.m. sampai je kangar pergi bank nak bank in duit. settle bank in duit pergi aneka beli kapas muka. lepas tu pergi beli toner seri mawar jie dekat sweet care. aku punye toner tak ada pulak jual kat situ. kena la berjalan ke sebrang the store sana. semata-mata untuk toner nie. pergi la sana beli toner. dapat la toner yang aku nak tu. aku pakai toner de'sara produk nie bagus la untuk aku. harga nye RM14.00 jer. pada aku mahal gak la sebab botol nye kecik jer. pas beli toner window shopping dekat the store jap. settle dah sume nak balik dah la. naik bas dah nie. tunggu bas nak balik kg.wai jer. sekali atas bas aku nak tengok toner aku. sekali tak ada. habis aku cek dua-dua beg plastik ada gak. terpaksa la turun bas balik pergi balik kedai tu. sampai dua kali cek dekat the store dah. tak jumpa jugak. last-last terpaksa la aku kuar kan duit lagi beli toner. aku rugi harini sebanyak RM28.00 sebab beli toner sahaja. frust aku duit habis dekat toner jer. kitorang pon balik naik bus pukul 6.30 p.m.

5 comments:

alyyani said...

tu la cuai sgt. nasib la murah gak. kalau ratus2, alamatnye tak bertoner la ko ye. camera dgn hp ape cite? hehehe..

amalina binti anuar said...

weyh mengong la ko nie. ko kata murah.. mahal kot toner tu... kamera ngan hp KIV dulu xbeli pon.

alyyani said...

ina : kiv ko tuh, sampai degree pun belum tentu beli agaknye kot. heheh..

Haru said...

agagaga...pi kngar xajk aku sgt mmg jd cmtu..hoho

amalina binti anuar said...

k.ngah: ala nnt ina beli gak la sem nie gak ina beli..

cdiq: ye la t aku ajak ang kalo ang nk g kangar. aku blnje makn skali. heheheh..

Real Time Web Analytics