Saturday, September 25, 2010

jantina laptop korang

 laptop aku girl laptop korang pulak??

Jangan tak tau.....laptop pun ada jantina...
so, nak tahu tak jantina laptop yangg selalu dingadap tiap2 hari tu? jantan ke betina....hehehehehe

buat je step kat bawah ni...

1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).
    Save as =  love u.vbs

3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?
Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....

Enjoy! blh wt korg gelak tau.... saje nk korg segarkn mata2 yg kuyu dh tu...hehehe


5 comments:

Nine said...

ahehe tq Amal..menarik gak..lappy Nine girl :) leh ngurat2 haha

ninieynoty said...

u r welcome. sama la kita yer. jantina laptop girl..

ME said...

oke menarikkkk :DD

nasib baik laptop kte girl. kalau x sumpah au au, dh la pink :)))

amal_fc1303 said...

la ye ker. sama la kita gak. tpi kan amal rasa la sume laptop mmg suara pmpuan la. hehehe

haru said...

mmg sume prempuan pon

Real Time Web Analytics