Monday, October 25, 2010

shopping online

seumur hidup aku tak penah la aku nie shopping online. nie la 1st time aku shopping online. alhamdulillah aku puas hati dengan apa yang aku beli. baru-baru nie aku beli jersey chelsea for women. sangat cantik dan sesuai dengan aku. lepas kalau nak beli lagi tak ada hal la. lagipun bukan aku yang bayar beli jersey nie kakak aku yang tolong bayar kan. thankx k.ngah belikan jersey nie.

jerseny nie sama je stock dia amik dengan al-ikhsan. cuma yang dijual nie murah sikit compare dekat al-ikhsan. aku dapat pon by hand jer. sebab dia rajin hantar stock dekat UUM. tu yang buat aku senang berurusan dengan orang nie. kalau korang berminat jugal macam-mcam jersey club dijual. shafiz collection

nie la  jersey nye siza L partent perempuan. fit to body

baju nie sesuai pakai  malam sebab sejuk kan malam-malam. kalo pakai siang panas weyh. gambar masa di penang

nie jersey baru dapat semalam. cousin aku beli. aku tolong amik kan jer. memang puas hati cantik tak ada kerosakan.

No comments:

Real Time Web Analytics