Sunday, November 21, 2010

award 16





1st time aku tengok blog nie aku rasa sangat menarik. sebab simple template dia. masa tu template dia pakai purple putih jer. lately nie dia rajin tukar template dia. sekali aku usya blog dia rasa nak usya lagi. memang best la blog nie. tak caya korang usya sendiri.

2. Nama blog anda & kenapa letak nama itu?

amal_fc1303 : nama nie aku dah pakai lama dah sejak aku cipta email aku dari form 1 lagi. so nickname tu pon melakat la dekat aku. and amal tu nama panggilan aku. 1303 tu tarikh lahir aku. 

3. Nama URL blog anda & dari mana datangnya idea tu?

http://amalfc1303.blogspot.com/ : datang dari hati! haha.... 


4. Apakah kaedah penulisan dalam blog anda?

sesedap rasa hati aku la nak tulis apa.

5. Apakah perasaan anda bila tengok blog orang lain chantek & menarik sedangkan blog anda tidak?

Konfem la jeles habis. Tu yang membara mata, hati dan jiwa nak mendesign blog sendiri. (masih belum mampu menandingi beberapa blog itu.) 

6. Bilakah blog anda diwujudkan?

Entri pertama: 14 February 2008. Rasanya area-area tarikh tu la kot. Hehe.

7. Siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda?


kueh bakar : dia la orang pertama follow blog aku. siapa dia pon aku tak kenal la.

8. Sila tag 5 org lain untuk menerima anugerah dan pass kan syarat-syarat ini.

alienelliz • ayeemayam • qimie • hisyamharun • k.ngah

p/s: settle ye alieff! sejauh mana interestingnya blog aku ni pun aku tak tau la... haha~
p/s: sorry kerana mengocpy bulat-bulat daripada entry awak...hehehehe

8 comments:

farhana said...

Yess, blog Amal mmng menarik..
Tu yg selalu visit =)

amal_fc1303 said...

ye ker.
xda nye menarik la kak.
biasa2 jer..
akk punye blog pon menarik gak per.

alienelliz said...

adeh..kene tag..hehehe
thanks2....
ni yg segan ni..ehehe

amal_fc1303 said...

eleh2 segan2 la pulak

Fiq Fikri said...

yupp.colgate yupp..or taniah~

amal_fc1303 said...

ahahahahah...
colgate???
aduhai pelik2 je la fiq nie..
thankx2..

alyyani said...

ala weh. da penah buat la tag ni. ingatkan tag baru..

amal_fc1303 said...

ina pon penah wat..
tpi award tu ko amik je la.

Real Time Web Analytics