Sunday, November 14, 2010

happy birthday mak

harinie merupakan birthday mak aku yang ke-53. nama mak aku nie rokiah binti haji mustafa. mak aku lahir pada tahun 1957 tahun kemerdekaan tu. so senang je la nak tau umor mak aku nie ingat bile merdeka tu la umo mak aku.

dikesempatan ini ina nak wish dekat mak selamat hari lahir yang ke-53 moga panjang umo dan dimurah kan rezeki. moga mak sentiasa sihat selalu. thankx sebab jadi mak yang terbaik untuk ina. doa kan la ina untuk final exam nie moga-moga boleh jawap dengan senang dan tenang. 

tu je la sedikit ucapan yang ringkas daripada aku. tak reti nak buat cerita panjang-panjang macam k.ngah aku tu. 


e-card bithday yang simple untuk mak aku

5 comments:

farhana said...

Happy birthday makcik =)

Nine said...

cantik mak Amal..happy birthday unutk mak Amal yer..:)

amal_fc1303 said...

k.ana: mekaseh..

nine: ish dia nie ke situ pulak.. thankx2..

Mr. Firdaus said...

happy bday makcik :)

amal_fc1303 said...

mekaseh2..

Real Time Web Analytics