Friday, December 17, 2010

you are beautiful


cerita apa la yang aku tengok nie kan?? ha bukan cerita orang putih tau. cerita korea aku layan cuti nie. satu-satu nye cerita korea yang aku layan dari mula sampai habis. aku baru je habis tengok cerita nie tengahari tadi. start tengok dari hari selasa lagi. nak habis kan sehari cerita korea nie susah sikit la. mata tak terdaya nak menahan mengantuk nyer. so makan masa la nak habis kan cerita nie. cerita nie tak ada la banyak episode ada 16 episdoe semua nyer. cerita menarik dan best. tu pasal aku dok melayan cerita nie. so cuti nie tak ada keje dok melayan cerita apa yang ada dalam laptop. sapa yang tak tengok lagi jom aku ajak korang tengok cite nie.

6 comments:

ada. said...

tau tak asyran tak habis-habis promote suruh tengok cerita nih . best sangat ke ? dia cakap sampai dia nangis layan cite nih . gile~ hahaha

amal_fc1303 said...

haah..
tau xper.
dia lagi giler jiwang karat..
tgk smpai nangis2..
org tgk relax jer..
sampai tertdo2..

esyam said...

dh lama xlyn creta korea, mls la nnti tertouching plak tgk creta ni abis la ilang muka gns ni eccehh :P

amal_fc1303 said...

heheheheh... ececeh org laki kalau tgk drama korea lagi over dri pempuan tau. sbb per sbb adik saya laki2 tgk cite nie menangis2..

adamhafiz ツ said...

best right ?

amal_fc1303 said...

best sgt2..

Real Time Web Analytics