Wednesday, March 18, 2009

Vote my friend

aku nak mintak tolog kepada sume blogger yang ada baca blog aku nie tolog vote kawan aku nie. nama dia Tuan Nor Sidiq. kalo korg nak vote kwan aku nie korg boleh la tengok dekat blog nie FiQ OnLinE hope korg tgk blog dia nie and vote kawan aku yer.. vote jangan tak vote tau. terima kasih kepada yang vote kawan aku nie. kawan aku ckp kalo dia menang nanti akan dapat hadiah kata nye. so jgn lupa ye vote kawan aku nie.

p/s: cdiq ko nak bg aku per promote tuk vote ko nie...pastu kalo menang belanja aku.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

8 comments:

haru said...

ala mng pn x lg dah nk blnje..tggu aku mng la

amalina binti anuar said...

ye la aku promote giler2 ko nnt yer..
aku letak kat buliten fs n ms leh dak..

haru said...

haha..2 lg la blh
jgn diorg vote org len dah

amalina binti anuar said...

erm xda nye la..
aku akan pasti kan diorg vote ko la..
dh aku soh vote ko xkn la diorg nk vote org lain kot..

haru said...

bgus2.. hehe :)

amalina binti anuar said...

okey thankx...

alyyani said...

vote utk ape? masuk akademi fantasia ke? ke american idol?

amalina binti anuar said...

xda la tuk jdi super blog la...
vote jer...

Real Time Web Analytics