Friday, June 12, 2009

aku tak ada mood


Mood tengah baik tetiba berubah jadi tak baik. aku paling benci kedaan diriku macam nie. kalau aku tak ada mood semua benda aku tak nak buat. online, makan, orang mintak tolong pon ank tak nak je buat. tapi terpaksa jugak buat. dah la cuaca sekarang ni tengah panas tambah pulak aku tengah panas lagi la buat aku tak ada mood. nasib baik la tengah blogging duduk dalam bilik air-cond sejuk la sikit hati ni. sikit je la kot. dapat pulak laptop abang aku nie slow lagi la aku bertambah tension. intenet pulak slow lagi la aku geram + marah + hilang mood. sabar je la harini. laptop ngan tenet nie memang dah kena carut-carut dah ngan aku harini. padan muka sapa suruh buat hal ngan aku kan dah kena maki ngan aku. memang hilang mood sungguh aku harini. mak ajak aku makan pon malas dah. hilang mood makan.


6 comments:

ada. said...

asal plak nih?

Cik Zahora said...

mmg akan ada hari2 yang kita akan xda mood.
snoga segala2 nya kmebli norml..

alyyani said...

samala muka angry face tu dgn muka ko tgh marah. hahahah....

tak yah nak marah2, life goes on la weh.. ade ups and downs...

amalina binti anuar said...

ada: moog tgh xbaik tu

zahora: thankx yer..

k.ngah: ko nie xbaik tau muka ina cun lgi dri gmbr tu.

Siti Fatimah Nabihah said...

ko dtg period ke! hahaha
hey.. lama xjumpa kan
c ya nnti

amalina binti anuar said...

xd ala tetbe je mood ku xbaik time tu.

Real Time Web Analytics