Thursday, June 11, 2009

Laptopku sudah Baik

yes kini aku boleh online menggunakan laptop aku sendiri. laptop aku yang sudah lama rosak nya sudah di reformat balik. alhamdulillah laptop nie masih boeh digunakan lagi. tapi data-data dalam laptop ni semua dah hilang dah. tak apa la ku redha dengan semua itu. yang penting ku dapat laptop ku balik.



4 comments:

ada. said...

nih ke alasan tak update lame eh?
hehe.
da dpt template bru.
hihi.

amalina binti anuar said...

erm laptop lama dh rosak nyer.
nk update blog boleh je cuma xda idea nk wat entry.
erm pasnie leh la update blog slaloo.
hehehehe..

ada. said...

haa.update boh gambar banyak2.
tuh y best u ditengok.

amalina binti anuar said...

nnt akk letak la pic bk2 ye kat blog nie..

Real Time Web Analytics