Saturday, August 22, 2009

Konvo UKM

17.8.2009 hari konvokesyen kakak aku yg pertama. majlis tersebut diadakan di UKM bangi. kakak aku menerima anugerah pada sesi pagi tetapi sidang yang ke-5 sudah. pada hari tersebut memang terlalu ramai para graduan untuk fakulti pendidikan sahaja. nak mencari orang memang susah. sementara menunggu majlis selesai aku berjalan2 ke pesta konvo bersama abng2 dan adik aku. agak jauh jugak la kami berjalan kaki dari DECTA ke dataran gemilang. paling xbest nyer pesta konvo belum di buka lagi. memang penat beralan tu tidak berbaloi la bagi kami.



nie la kakak aku yg konvokesyen



3 beradik laki bergambar depan dewan

k.long dengan yan di belakang gong sama oren pulak tu.


dikolam dan gong yg penuh dengan para graduan berebut2 tuk mengambil gambar



di pintu gerbang
UKM Gemilang Bersama Malaysia


bergambar di pintu masuk UKM

sementara menunggu ayah amik kereta nak pergi lunch nie

6 comments:

ada. said...

kecik nye kak long akk.
jubah konvo dy lawa la kaler oren.
i like...
upload la bnyk lg.
nak tengok si budak domok tuh.
hahahahaha:)

amalina binti anuar said...

orait xda hal la jap g akk upload lagi yer..

Siti Fatimah Nabihah said...

hoho.. best2 konvo!! hurm.. lama xp bangi.. windu lak bangi.. hehe

amalina binti anuar said...

mmg best pon weyh konvo. sng2 ko turun la bangi...

alyyani said...

alahai, kalau tak ade gmbr aku dgn nia kan? tak dpt lg nak join konvo k.long. gmbr 1st, klong sama besar dgn bunga yg dia dpt tu la. hahaha...

ada, ko tak boring ke tgk muka yan ari2 kat sekolah? heran aku..

amalina binti anuar said...

ape leh wat weyh xda rezeki la tu ko nk tgk klong konvo. xpe la tunggu klong wat PhD plak nnt kan. kite satu family pergi konvo dia.

tu la pasal kan xpuah2 tgk muka yan kat skola.

Real Time Web Analytics