Tuesday, December 22, 2009

jelajah dunia nur kasih

kepada semua peminat nur kasih yan tak puas lagi tengok cerita nyer. boleh la dapat kan dvd nur kasih yang original. atau pon boleh membuat tempahan secara online sahaja. borang nye boleh dapatkn di web nie jelajah dunia nur kasih.


7 comments:

Anis lahh said...

Waaaa nk nk nk!

afiera said...

tringin2
asekk miss je coz dok h0stle :(

amalina binti anuar said...

anis: boleh la order skrng di website nyer

afiera: ha boleh la beli. leh tgk puas2 pansnie

haru said...

ala download dh la.mbazir jer..haha..mal bukak blog aku ek.. :)

amalina binti anuar said...

ye la tu cdiq. kalo dh minat tu sanggup la bazirkn duit. okey t aku tgk blog ko yer.

haru said...

ko bukak blog mane? blog aku yg ko dh delte dalam list tu la

amalina binti anuar said...

weyh kau sudah komen blog ko tu. thankx la ye sebut nama aku lam blog ko tu.

Real Time Web Analytics