Thursday, December 31, 2009

selamat datang sem 4

27.12.2009 kembali nye aku ke UniMAP untuk mula kan hidup baru dengan sem baru dengan azam baru. insyallah. sem 4 nie aku mengambil subjek yang begitu tough dan banyak. walaupon hanya 18 kredit. antara subjek yang aku amik sem nie:

data communication & networking
microcontroller 1
database system
computer system
operating system
ethnic


sem 4 nie la baru aku berjumpa dengan subjek-subjek komputer. 3 sem seblum nie jumpa dengan subjek yang begitu aku tak suka. hope sem nie aku dapat tingkat kan lagi pointer aku. insyallah. korg doa-doakn la ye tuk aku sem nie. Amin..

4 comments:

farhana said...

Baru masuk la ni ya..
akk da 2 mnggu balaja..
hbis pon awal la..insyaAllah hujung bln 4 :)
Good luck in ur study ya.
blaja rajin2...

*Happy new year* :)

amalina binti anuar said...

wa akk g bes nk abeh blaja dh kan. akk ukm mang la msuk awal kan. sye nie bru je msuk minggu nie. thakx.

nabila saat said...

blaja microcotroller eh??
best2..
bnyk bnda bleh bwat..hehe!

amalina binti anuar said...

best awak ckp? kalo minat boleh la. n kalo paham subjek tu okey la jgk blja pon best jer.

Real Time Web Analytics