Friday, January 1, 2010

tag 25

Once you’ve been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you.
At the end , choose 10 people to be tagged.

1. suka kan boy band iaitu backstreet boys dari sekolah rendah lagi hingga sekarang

2. suka warna merah ngan putih warna hitam kureng sikit ye

3. suka membebel kat orang (nasihat)

4. seorang yang tak suka pegang buku dan baca buku

5. seorang yang sangat mudah menangis

6. suka tengok cerita melayu berbanding bahasa asing

7. sekarang sudah mula bosan untuk online

6. baru saja lepas dikecewa kan oleh seseorang

7. my status now single & available ye kawan-kawan

8. untuk mengadap laptop sendiri pon dah malas

9. suka kan gadget seperti kamera, handphone, laptop, and so on

10. suka buat bising kalo aku nie diam mesti orang nampak pelik je kat aku

11. suka berkawan tapi ngan orang baik-baik je la kan

12. mudah simpati dengan kawan-kawan yang memerlukan pertolongan

13. ....

14. di UniMAP mempunyai sorg kawan laki yang rapat SIDIQ

15. seorang yang cepat marah dan mudah reda daripada marah

16. seorang yang pemalas dalam pelajaran

17. orang kata aku pandai betul ke weyh?

18. jiwa kasar bukan seorang yang lembut

19. benci akan warna pink yer.

20. seorang student UniMAP tahun 2 sem 4

21. berbintang pieces

22. seorang yang tidak suka sebut pasal kapel sekarang ni

23. tahun 2010 dan akan datang nak merubah hidup. Insyallah

24. lebih selesa dengan kawan dengan gelaran AMAL dengan family INA

25. seorang yang tak suka kan bunga

i want to give this tag to

k.ngah

cdiq

etty

syah kid

wawa lolipop

nad

mayamin

sheril

deq-n

fareen

15 comments:

haru said...

ceh.nama aku besar tu..

satu lg jgn lupe ltak

saya repeat 1 sem.haha

amalina binti anuar said...

bongok la ko nie cdiq. wat malu aku je la ko nie. hampeh nye cdiq.

haru said...

muahaha

yg xblh blah nmpak cam ganaz dh tp ade kapel(dulu2).ahaha


siap mention single bsar2 tu.haha..aku dh jwb tu

ada. said...
This comment has been removed by a blog administrator.
amalina binti anuar said...
This comment has been removed by the author.
ada. said...

hahahahahahaa.

xngaku x ngaku.

heeeee :)

amalfc1303 said...

orait xngaku xper.

haru said...

ceh rmai tul adik angkt..jgn ko yg terangkat nnti dh la.haha

amalina binti anuar said...

aduhai ko nie cdiq pelik2 je la.
insyallah xda nye cmtu.

ada. said...

haha. insyaALLAH ety mampu mengangkat nye
hahahaaaha :)

amalina binti anuar said...

hahahaha. aduhai korg nie wat lawak la plak kan.

alyyani said...

buat mende ramai2 adik angkat ni. yan sorg tu pun tak terhandle. hahaha... semua fakta2 ni adalah benar2 belaka. tp tang dikecewakan bagai tuh, no komen. muda lg la weh. sure ko dpt yg lg bagus dr yg dulu.

amalfc1303 said...

orait thankx 4 ur advice. tah diorg yg nak, nk wat cmner kan trime je la wyeh.

haru said...

ala..kalu ko tolak pn boleh..xperlu nk berangkat2..

amalina binti anuar said...

nk tolak aku nape lak cdiq. aku mne leh main tolak2 la.

Real Time Web Analytics