Friday, December 4, 2009

My new theme laptop

kini laptop aku dah berubah wajah daripada ke theme window XP ke theme windows 7 aku berasa sangat seronok sekali. aku download daripada web ni softpedia. kalo korang berminat boleh cuba. try your best.

screenshots window XP aku yang lama



screenshots windows 7 aku sekarang

11 comments:

ada. said...

mule-mule nak gak windows 7 nih.tapi hati dah dikecewakan dengan windows vista.maleh nak try-try pakai je la windows xp.senang cite;D

Anis lahh said...

Anis pn guna windows 7 jgk. Hihi :D

alyyani said...

tak paham aku ape seronok je upgrade2 ni. makin berat la laptop ko ye..

farhana said...

akk masih pengguna setia windows xp :P
cait haha~

amalfc1303 said...

ada: alahai pakai window XP pon okey per. jgn pakai vista slow.

anis: yup2 kita sama la

k.ngah: weyh mne ada berat la dah laptop ina nie. best pe upgrade2 laptop nie.

k.ana: sye pon pengguna window XP yg setia dulu la. hehehehe.

Mr. Firdaus said...

wah!
dah pki wndw 7!
huhu.
so how's the performance?
ok tak?

Zue said...

amalina....payung cume RM15 shj...

Nine said...

lawa2..nak cun lagi pakai rocketdock ngan rainmeter...

sesuai ngan theme win 7 :]]

amalfc1303 said...

fir: okey la pakai window 7 nie sme ngan window XP jer.

zue: oo. okey murah jer.

nine: nanti la sye kasi make up sye nye laptop lgi.

Ain Nadiah said...

bse je 7..
byk upgrade dr vista..
ak pkai 7 skang pun suka suki.. huhu

amalina binti anuar said...

erm tu la pasal kan. cuma dia nye theme tu smrt la kan.

Real Time Web Analytics