Friday, January 15, 2010

balik jugak aku

salam kengkawan. aku sekarang nie ada dekat perak tau aku tak ada lagi kat KKF. so korang tak yah la susah-susah nak cari aku dekat sana. aku balik nie pon last minute je aku pikir. aku sem nie asal hujung minggu je aku mesti rasa bosan. so aku amik keputusan minggu nie aku balik umah. dah 3 minggu aku tak balik rumah. ni yang balik nie. aku balik nie ada la kawan-kawan yang setuju dan tak setuju kan. nak-nak si cdiq tu tak kasi sangat aku balik. sama la dengan roomate aku gak tak bagi aku balik dia jeles la tu tengok aku balik. sebab diorg tak boleh balik minggu nie sebab diorang ada kem bomba.

p/s: kepada kawan2 aku yg join kem bomba minggu nie selamat bercamping yer.

4 comments:

Kim Soo Yun said...

Wahh. Kem bomba? Best ke? Hoho.

amalina binti anuar said...

erm tah la diorg kne pergi arini smpai ari ahd. xtau la best ke tak. dh la wat nye jauh dkat padang besar.

haru said...

bez pe..cm taek..tp xtvt mlm bez.hahahahahaha..xyah la mention name aku bsar2 sgt wei..

amalina binti anuar said...

nam ako kne tu weyh. ko suka dengki kat aku kalo balik nie. hehehehe, sbar ye sidiq walaupon xtvt xbrp best.

Real Time Web Analytics