Wednesday, January 13, 2010

kelas data communication & networking

hari ni aku ada tiga kelas. sepatut nye kelas start pukul 9.00 am kelas operating system tapi kelas batal disebabkan lecturer tak ada. so kelas hari nie start pukul 12.00 pm syok gile kelas start lambat. so bangun tido pon lambat la kan. so hari nie start kelas dengan kelas data communication & networking,(data com). masuk-masuk kelas je lecturer dah buat quiz yang pertama. dah la tak tau apa-apa dengan tak ada preparation nya. kitorang pon main jawap je la apa yan g tau kan. bagi soalan quiz macam la jawap soalan test. soalan nye senang tapi tak membaca so susah sikit la.

habis je quiz kelas macam biasa start. kalo korang nak tau kelas puan nie memang membosan kan nak-nak dengan nota dan slide yang banyak. kitorang yang dekat belakang pe lagi macam-macam la kitorang buat. kesian lecturet kat depan tak dipedulikan. macam dalam gambar nie la kan.



dak laki konon bagi tumpuan masa dalam kelas. padahal masin-masing bersembang

yang duduk belakang lagi hampeh ada yang main msg ada yang bersembang

masa nie take 5 puan bagi rehat jap sebab budak-buda pon dah bosan. layan facebook la sementara tu.

nie pula couple nie. hehehehe. kalo tak diorg tak duduk dekat. lepas rehat jap tgk diorg duduk skali agak tekejut. aku yang jahat snap gmbr diorg.

tengok muka dak kelas aku nie. muka tension ada, muka bosan, muka malas suma ada.

akhir nye kelas pon tamat. budak-budak pe lagi tak smepat lecturer tutup slide dah blah dulu dah.

p/s: aku la yang amik gmbr nie sume. borink punye pasal. hahahah. maaf ye puan.

6 comments:

farhana said...

kantoi xpay attention haha..
eh amal ada bakat jd mamarazzi la
tgkp gmbr couple 2...xtahan
mmng berbakat besar... kwang2~

haru said...

ala..gmbar die kapel pn ade..tgk kat blog aku..hahaha..lg la..opss

gmba pen 2 pnting..hahaha..hensem pen

amalina binti anuar said...

k.ana: erm bese la tu kan kak. nie la keje sye. eh xda la. sje je borink punye pasal tu.

cdiq: erm ye a tu cdiq. xmau nk ngalah jugak tu.

ada. said...

hahaha. focus aa. main-main pulak.

alyyani said...

wei, time belaja bole amik gmbr hadap fb pulak. penat mak bapak bagi duit belanja kat korang soh belaja, ini rupenye keje korang ye. sabajela..

amalina binti anuar said...

ada: bese la dak klas akk mang cmnie xpenah nye nk fokus lam kls.

k.ngah: tu mse rehat la mian fb mne ada time blaja main fb mau kne marah ngan puan tu.

Real Time Web Analytics