Sunday, January 24, 2010

Happy Birthday Jie

Happy Birthday
to
Siti Nurajierah bt Md. Aziz

muka yang sangat teruk bru lepas kena baling tepung+air+telur.


kek hari jadi untuk jie sempena ulang tahun ke-20

hari nie merupakan birthday roomate aku. orang panggil dia jie. birthday yang ke 20 tahun. yes akhir nye jie dah masuk alam 20-an. selamat hari tua jie. malam nie dapat sambut birthday jie dengan meriah. main baling tepung, air, telur, main kek. misi aku dengan Vee untuk kena kan jie berjaya. aku sangat puas hati.

p/s: jie jangan marah yer bukan selalu. setahun sekali jer dapat.

7 comments:

Anis lahh said...

HAHA Kesian dia xD

alyyani said...

teringat masa kat ukm, kena kan member2 balik tepung, jadi hantu la, sorok2 masuk bilik la. sampai kena kejar satu hostel. lawak tul. tp diorg kena kan aku lg teruk ko. dia gi kuakan alas katil bawah tilam yg kayu tu. nyaris tak patah tulang aku bila baring. sabajela. yela, dah teruk kena kan org kan. hahaha..

happy birthday jie!

ada. said...

hishh bile birthday ety, mesti rasa bengang sangat. selalu kene sakat dengan dorang. pastu kene kan ety lebih -lebih plak. yang tak tahan adik akak pun join sekaki. nasib baik at last dapat kek. huhu...

haru said...

la..jee ke 2? ingt nenek kebyan mne..dah xcomel dah jee..hahaha

p/s:men tepung xajak aku T_T

p/s/s:jee bile nk kawin..mu ko tuo doh..aku mude lg.hahaha

amalina binti anuar said...

anis: xda pe nk dikesian kan. yg pnting misi berjaya

k.ngah: erm seronok dpt kna kan org time besday nie. best gyler. puas hati la dpt kena kan dia.

etty: la ye ker. erm best pe kena kan org time besday dia. puas hati tau. nak2 plan 2 menjdikan.

cdiq: ko mne leh join la kitorg wat dlm asrama pe la ko nie.

aNnA DaRkNeSs said...

siannye la..

amalina binti anuar said...

xda la kesian. best pe dpt kena kan dia tu. hehehehe.

Real Time Web Analytics