Tuesday, January 26, 2010

jin notti + setem

alhamdulillah semalam berkesempatan aku menonton dua filem sekali gus dalam satu hari. sebelum aku nak mula kan study aku tengok dulu dua filem nie. mula-mula aku tengok cerita Jin-Notti lepas tu habis je cerita Jin-Notti aku tengok cerita Setem.

apa yang aku dapat daripada tonton filem nie agak entah ape-ape la cerita nye. tak menarik langsung. certain-certain part je kelakar. aku suka ending dia la menarik. tu je la aku leh ringkas kan apa yang aku tengok. berapa bintang aku bagi 2 setengah bintang je la.


filem setem nie pulak tak ramai yang tau cerita nie. kawan aku tanya:

dia: tengok cerita apa?
aku: tengok cerita setem
dia: setem?
aku: tak penah dengar ke cerita nie?
dia: tak penah pon


tengok member aku pon tak tau cerita setem nie. kalau nak tau tengok la cerita nie. cerita nie pon mengarut jugak. aku boleh katakan cerita nie sungguh unik sebab nak kena curi setem yang bernilai 4juta USD. akhir nya setem itu dapat jugak. ending dia tak berapa nak best sangat. cerita nie banyak la kelakar nya. aku boleh bagi 3 bintang je la.

dah la ada test harinie boleh sempat lagi aku nak layan dua cerita nie. hentam je la. habis gak dua cerita nie aku tengok. lepas tengok 2 filem nie aku study sampai la sekarang. aku tengah pulun study untuk test database pukl 3-5PM.

p/s: gud luck tuk kawan2 aku tuk test database jap lgi.

7 comments:

haru said...

jin noti cm taek cite

setem bez

ada. said...

2 2 cite best. huhu.

Iznie said...

2-2 tak best ke??
tak penah tgk lagi both citer 2...huhu

hope tak best la...
takde la menyesal tak tgk g...hehehe

alyyani said...

takpe2, sape yg tak penah tgk, raya tahun ni mesti kua punye. jin notti tu tgk tajuk pun tah ape2. setem tu bole la kot nak tgk.

amalina binti anuar said...

cdiq: aku sokong ko weyh.

etty: dua2 cite boleh la. jin notti xbest la.

iznie: kalo xtgk pon xpe la. xnyesal punye la kalo xtgk lgi.

k.ngah: ha ko nk tgk t ina g kat ko tgk ye dua2 cite nie.

aNnA DaRkNeSs said...

erm..sy lak lyn avatar n tsunami last few days..avatar bole r..tp tsunami, xbole blah sgt..

amalina binti anuar said...

la ye ker. org kata avatar xbest. nk gak tgk avatar nie.

Real Time Web Analytics