Thursday, January 21, 2010

lab microcontroller 1

hari nie kelas sume nye lab. kelas start dengan lab microcontoller 1(micro-c). lab nie la paling aku tak suka. bukan aku je boleh dikata kan semua budak kelas aku tak suka. kalau lab nie ada cik emi jer tak apa la kan. sekali pagi-pagi lagi dah ada cik zul dalam lab. takut siot kalau dia ada dalam lab. nak buat lab pon tak reti terus. hari lab micro-c kena repeat lab 1. sebab lab yang lepas tidak diterima sebab semua nya tak faham apa yang kitorang buat.

so hari nie lab 1 kena buat demo setiap task yang diberi. semua ada tida task. tiga-tiga task aku tak demo pon sebab takut punya pasal. ada yang demo ada yang tak demo. tengok la gambar bawak nie muka-muka budak kelas aku yang sedang demo.

nie la benda yang kena demo dekt cik zul. nampak senang tapi susah sebenar nya untk nak diterang kan. setiap satu no dan huruf tu ada maksud.

cik zul sedang tanya soalan pada yuga. keliling tu tengah tengok cara demo dan soalan apa yang ditanya.

naz & ct muka yg tension+takut+stress sebab takut nk demo dengan cik zul

keadaan dalam la micro-c bila time demo semua tak duduk tempat masing-masing. masing-masing takut punya pasal. get ready dengan soalan cik zul nanti.

muka thana sedang disoal dengan cik zul. muka takut pon ada aku tengok. nasib baik lepas demo.

cdig sedang di soal oleh cik zul. cdiq demo buat kali kedua. dua kali demo dua kali tak diterima. sebab tak dapat jawap soalan yang di tanya. cuba lain kali ye cdiq.
baweh demo dekat cik zul. cik zul tanya apa soalan pon terus dia boleh jawap. caya la baweh.

ni aku tak tau la aman demo buat kali ke berapa. yang penting akhir nye diterima jugak cik zul dia nya jawapan.

3 comments:

alyyani said...

namapk senang? nampak pun susah! bila tak paham tu mula muka masing2 boring ek. tp bukan time lab korang patut suka ke sebab bole surf internet?

haru said...

akn ku cuba mndemo shingga berjaya *mata bersinar2*

amalina binti anuar said...

k.ngah: kalo lab lain tu boleh la online kan. kalo lab micro-c nie nk wta keje lain pon takut.

cdiq: moga berjaya la tuk demo lab lepas nie yer.

Real Time Web Analytics