Monday, March 1, 2010

Happy Birtday Syah Kid

Happy Birthday to Syah yang ke-20

kek nie khas untuk ko syah.

siapakah syah nie? syah nie member aku. macam mana la aku boleh kenal dengan dia nie? aku kenal dengan dia dekat myspace jer. dia la member online aku yang aku paling rapat sekarang nie. kitorang tak penah berjumpa tak penah kenal. hanya kenal dia telefon + myspace +ym. insyallah kalau ada rezeki aku akan berjumpa dengan dia jugak. nak jumpa bila tu aku tak tau la kan. biar masa yang akan tentukan nya bila akan berjumpa dengan dia nie. best la aku kawan dengan dia. so tak rugi la aku kenal dengan dia. ko memang kawan yang best la.

so hari nie 1 March 2010 bersamaan 15 Rabiul Awal 1431 cukup la 20 tahun ini budak sebab hari nie merupakan hari lahir dia yang ke-20.

ucapan aku untuk ko sempena birthday ko:
  1. moga panjang umur
  2. dimurah kan rezeki
  3. moga berbahgia dengan yang tersayang
  4. selamat hari tua yang ke-20
  5. nanti birthday aku jangan lupa wish pulak 13 March 2010
  6. moga ko tak la bengong selalu yer.
  7. study rajin-rajin jangan malas-malas
  8. kalau ada rezeki kita jumpa yer.
  9. hutang McDonald ko dengan aku jangan lupa pulak
  10. moga sepanjang ko hidup nie dah banyak benda yang tercapai
p/s:ko nak present per? nanti aku pos hantar dekat rumah ko yer. hehehehehehe.

4 comments:

s y i e r a said...

hepi bufday to him (:
ouh .
ira pown ade mmber myspacer+fon+ym tp x pena jmpe n rpat dgn dye ;D

ada. said...

heheheheheheheheehehe.....

alyyani said...

wah siap tanya nak present ape. aku nye birthday ko tak penah tanya pun nak present ape. ceh!

lepas tu soh org wish ko lak balik. lg tak malu. hahaha..

amalina binti anuar said...

iera: oooo. ye ker. sme je la kite nie yer.

etty: awta sengih2 nie? konfius jap.

k.ngah: ala tnye jer. blum tntu bg ke tak. hahahaha. nnt birthday ko ina kasi la yer present.

ye la ke igtkn. kita dh wish kat dia kat blog lgi tu.

Real Time Web Analytics