Friday, March 5, 2010

poster titas

aku nak tunjuk kan hasil kerja aku yang tak seberapa hari nie dekat blog aku. aku tolong kawan aku (mas) buat kan poster untuk dia. poster nie sebenar satu assignment untuk subjek titas. so dia pun tak tau macam mana nak buat and no idea. aku pun dengan berbesar aku menawarkan diri aku untuk tolong buatkan poster dia. aku saja la nak try buat cantik ke hasil kerja tangan aku nie. aku amik masa dalam sehari sahaja untuk siap kan poster nie. bukan sehari malah beberapa jam sahaj. dengan hasil bantuan internet dan adobe photoshop portable cs4. aku juga mendapat ilham daripada kawan aku sendiri iaitu cdiq. aku edit poster tak la sehebat dia, dia lagi kreatif daripada aku. aku edit biasa-biasa jer. hope mas suka la poster terbaru yang aku buat nie.

nie poster titas yang mula-mula aku buat. nak tengok cantik ke tak. pada kawan aku cantik la. pada aku sangt simple lagi pon tak cantik la. so aku bercadang nak buat lain. aku buat seminggu sebelum kena hantar.

nie la hasil poster aku yg kedua. alhamdulillah aku puas hati jugak la akhir nya terhasil walaupon tak cantik sangat. aku menggunakan tema colour hijau. yang nie pulak aku buat sehari sebelum hantar.




5 comments:

Haru said...

ang tiru aku nyer style

amalina binti anuar said...

aku xtiru ang tpi kau amik ilham tu drpd ang jer. andai aku tiru ko nye karya kau minx maaf sesungguh aku xsekreatif ang.

amal_fc1303 said...

testing

fArEd said...


jng la gaduh2 k...yang penting sekarang ialah isi n pernyampaian poster tu..sekurang2 dapat bgi info kat orang yang x tau.kan3..

amalina binti anuar said...

ye la fared baik. mne ada aku gaduh la aku okey2 je la ngan dia. ish la ang nie.

Real Time Web Analytics