Thursday, February 25, 2010

tidak sangka

masa aku sign in blog aku nie. baru aku perasaan kat dashboad aku yang aku dah ada 100 follower. tidak ku sangka sungguh la. setelah hampir 3tahun aku blogging harinie dah cukup 100 follower aku. terima kasih kepada blogger-blogger yang sudi singgah blog saya. yang sudi flow blog saya. dan sudi komen di blog saya. terima kasih sangat-sangat.

nie la muka-muka followers aku. kalo korang nak foloow blog aku boleh la scroll sampai bawah. aku letak follower dekat last entry aku.

2 comments:

alyyani said...

ko kena jd lagi tegar tuk meningkatkan jumlah follower ko! hahaha...

amalina binti anuar said...

tu la pasal kan. mlsh nye xda idea la nk wat entry hari2.. hehehehe.

Real Time Web Analytics