Thursday, February 25, 2010

my name is khan

weyh korang aku dah tengok dah cite My Name Is Khan (MNIK). best korang rugi la kalo korang tak tengok cerita nie. nak-nak shah rukh khan berlakon dengan kajol. aku cadangan nak tengok cerita nie dekat wayang. nak la merasa tengok cerita hindustan dekat wayang. ajak la kawan-kawan nak pergi tengok weekand nie ker. sekali tadi masa kelas ethnic kawan aku thana dia kata dia ada cerita nie dia kasi la kat aku. so tadi layan sorang-sorang la cerita nie. best la cerita dia. cerita pon tak ada la lama mana. 2jam 30minit jer. sapa-sapa yang tak tengok lagi jangan lupa tengok yer. best-best. aku kasi 4bintag setengah tuk cerita nie. jangan jeles yer untuk sapa-sapa yang tak tengok lagi cerita nie.

4 comments:

Anis lahh said...

Cikgu BI Anis dah tgk cerita ni :)

amalina binti anuar said...

la ye ker. tgk la cite nie. best2.

alyyani said...

kecoh la ko na! sejak bila tgk industan nye tak tau la. ceoat balik, nak tgk cite tuh

amalina binti anuar said...

kalo cite SRK nie mang layan la. kalo cite lain mmg xlayan kot. nk blik xtau la bile. g pon duit xdpt lagi nie.

Real Time Web Analytics