Friday, March 12, 2010

Happy Birtday to me

13 March 1990
lahir la seorang bayi yang diberi nama
AMALINA BINTI ANUAR

hari nie cukup la umor aku 20 tahun. oh tidak aku dah masuk alam 20-an dah. berasa begitu tua dah sekarang nie walaupun rupa paras aku tak menampakan aku 20tahun. bila la aku nak nampak macam orang umor 20tahun nie. sepanjang aku hidup 20 tahun nie banyak suka dan duka aku dapat la. antara suka dan duka aku dapat baru-baru nie:

suka
  1. dapat anak buah baru yang diberi nama Rania Adelia
  2. aku dapat kenal dengan kawan online aku yang begitu best+sempoi+sporting iaitu syah
  3. aku menang dalam dua acara sukan iaitu 4x100m & 4x400m pada sukan olahraga tertutup UniMAP 2010 dengan peroleh pingat emas.
duka
  1. kehilangan kawan yang paling aku sayang
  2. asyik berjauhan dengan kawan yang pernah aku rapat satu ketika dahulu
  3. bajet aku sem nie lari. :((
dan yang terakhir harapan aku untuk diri aku sendiri ialah:
  1. nak habis kan juga diploma nie walaupon perit sangat-sangat
  2. moga segala impian aku tercapai
  3. apa yang aku idam kan selama ini harap akan dapat pada suatu ketika nanti. cuma lambat dan cepat sahaja bergantung pada usaha aku.
  4. aku nak hidup aku sentiasa ceria dan tak mau hidup dengan penuh masalah
  5. lastly aku nak berjaya di dunia dan di akhirat.
thankx la kepada sume yang wish besday kat aku. aku berasa diri dihargai sebab korang still ingat kat aku. hehehehe. thankx a lot. antara orang-orang yang wish birthday kat aku:
  1. akmal (abang aku)
  2. k.ngah (kakak aku)
  3. hafikri azwan (member fb)
  4. shifaa ( member f8)
  5. geng kkf 27 : iema,liya,jie,wanie,mas (housemate)
  6. baweh ( coursemate)
  7. nurul (member UniMAP)
  8. k.long ( kakak aku)
  9. phan chie keng (member UniMAP)
  10. thana (coursemate)
  11. syuhada ismail (member smka)
  12. are-peace hashim (member fb)
  13. zack (adik angkat ku)
  14. fatin syakirin (junior smka)
  15. nabihah (jiran rumah)
  16. uya (member f8)
  17. izzati sahak (junior smka)
  18. naqiuddin (member smka)
  19. vijaya (coursemate)
  20. aza izham (kazen)
  21. susan kavita (member UniMAP)
  22. iela yeop (member f8)
  23. cdiq (coursemate)
  24. pen (coursemate)
  25. nisa (member smt)
  26. kayda (member f8)
  27. syah ( mpp UniMAP)
  28. syida ( member smka)
  29. boy (member UniMAP)
  30. chip mell (member fb)
  31. haikal (member smka)
  32. yugeraj (coursemate)
  33. syah kid (member ms)
  34. wani (kazen)
  35. Hahs (member)
  36. abby (junior smt)
  37. ayah (my father)
  38. kelantan (member smt)
  39. didie (member f8)
  40. etty (junior smka)
  41. anis (member blogging)
  42. yashri saranya (member fb)
  43. arif azizi (member fb)
  44. syarina (kazen)
  45. mat wish (member fb)
  46. ika addin (member smka)
  47. syafiq mustaqim (member fb)
  48. sakinah manaf (member smka)
  49. adipure JKK (member fb)
  50. rafiq (member UniMAP)
  51. manisah (member smka)
  52. paan (coursemate)
  53. panjang (coursemate)
  54. shikin emma (member smka)
  55. revathi (coursemate)
  56. mastura husin (member smka)
  57. fira badri shah (member smt)
  58. wanie omar (member smka)
  59. raffi (member fb)
  60. miftahul nurr (member fb)
  61. putri fika (junior smka)
  62. nadhra ulfa (member smka)
  63. tommy lee (member UniMAP)
  64. mysara mahidan (member fb)
  65. ayu izuanty (kazen)
  66. M.A.A.S (member smt)
  67. firdaus (member blogging)
  68. nazatul sira (member smt)
  69. fared (member smt)
  70. musfira (senior smka)
  71. elly (member smt)
  72. miza keding (member ms)
  73. syazana (member smka)
  74. ieka (member smt)
  75. muhamad nur zul (member fb)
  76. muhamad syahidan (member fb)
  77. wan bahri (member fb)
  78. farhan (member smka)
  79. mak (my mother)
  80. siti fatimah nabihah (coursemate)
antara ucapan hari lahir yang aku dapat:

dari syah kid:
'seLaMaT hAri LaHiR uAt k0...sWeEt 20..ko p0wN dA tUa...sMogA pAnJanG uMo dAn dMuRahKan rEzEki...sMogE siHaT2 sLaLu...n jAdiKaNLaH aK kWn ko sMpAi biLer2..n LaSt bUt not LeAsT,sMogE kEkAL cUtE..hEhE'

dari k.ngah:
aku nak jd yg 1st wish kat sini. happy 20th birthday! 20 tahun da ye. ape ko nak? order2, aku soh klong belikan nanti. heheheh....

dari uya:
salam..amal..epi bezday..m0ga pnjg um0 n dmurhkn rzeki...byk ingt Allah..tambh ilmu..tmbh aml...m0ga pjlnn id0pmu sentiasa ditemani hidayah-Nya~ ameen...

7 comments:

Anis lahh said...

Akak, happy birthday :)

ada. said...

sorry keletihan malam tadi pukul 11 dah kiokk akibat jauh merayau satu dunia. hmm. HAPPY BIRTHDAY ;)

amalina binti anuar said...

anis: thankx

etty: xpe2 wish lmbt pon yg pnting igt lgi tu nk wish. thankx.

Mr. Firdaus said...

wah,
happy bday :)

amalina binti anuar said...

thankx you

alyyani said...

baru ade time nak komen. kemain ramai lg yang wish ko ni. ko jangan lupe wish diorg2 pulak especially yg no. 2 wish ko tuh. hahaha..

amalina binti anuar said...

la ye ker. ye la mak xda so ssh sikit la nk ngadap blog nie kan. nk kena wat sume keje. heheheh. ye la xlupa la wish nnt mmbr2 nie sume. terutama kat ko wyeh.

Real Time Web Analytics