Wednesday, March 17, 2010

kerja bertimbun

semenjak dua menjak ni asyik dapat assignmnet sahaja. nasib baik la assignment kebanyak kan nya dalam grouping. kalau dalam individu mungkin satu beban pada aku kot. minggu lepas baru je dapat assignment database system dengan operating system. itu baru je assignment yang di kira mini project kitorang la. sebab nanti ada viva la pulak.

tak cukup dengan assignment datang pulak dengan lab report + exercise + tutorial.
  1. lab report data communication & networking
  2. lab report computer systerm
  3. lab report operating system
  4. exercise data communication & networking
  5. tutorial data communication & networking
aku hari nie baru nak start buat semua lab report dengan exercise nie. hope dapat la siap kan. sebab esok dah nka kena submit dah.

4 comments:

ada. said...

elok la tuh buat keje last minit.

amalina binti anuar said...

aduhai dah kena marah dah nie. ye la nak siap kan la nie.

alyyani said...

keje betimbun sempat lagi pegi melaka tuh. ape kes?

amalina binti anuar said...

ala g melaka weekand la weyh. keje sume dh siap dh pon. ish2 ko nie. g melaka nk happy2 jer.

Real Time Web Analytics