Monday, March 29, 2010

terharu jugak la

gambar atas nie aku nak kasi tau yang dia buat entry pasal aku. terharu nye la dapat kawan macam nie kan. setakat nie aku tak jumpa lagi la orang buat entry pasal aku cakap sayang kat aku. hehehehhehehe. kitorang kenal dekat myspace jer yer. sampai bole jadi member baik. dasyat tak kitorang nie. kalau korang tak percaya boleh ke blog beliau syah kid. kitorang kawan je yer. jangan korang fikir lain yer. hehehehehe.

lagi satu pasal entry aku dia buat masa birthday aku. ni link aku kasi dekat korang. dark comot.
kebetulan pulak kitorang punye birthday sama bulan la plak. dia 1 March 1990 aku plak 13 March 1990. beza 12 hari je dengan dia. yang penting dia lagi tua dari aku no. hehehehhehehe

p/s: dark comot terima kasih la yer. susah jer cite pasal aku dekat blog ang. dalam kesibukan buat mini project pon sempat lagi post new entry. hehehehhehe. jangan marah ye kawan-kawan.

5 comments:

farhana said...

Alaaa..
kalo terfikir lain mcm mana ya?? =P

amalina binti anuar said...

ala pkir je la yg kitorg nie kwan baik jer.

Nine said...

Hepi Besday Amal :=)

alyyani said...

DABACA BANYAK KALI. BARU NI NAK KOMEN. KOMEN AKU? NO KOMEN! HAHAHAH...

amalina binti anuar said...

nine: besday day saya dh lepas la.

kngah: ko busy xpe la ina paham kan.

Real Time Web Analytics