Tuesday, March 23, 2010

test II database system

23 March 2010
3.00-5.00 PM
test II Database System
Chapter 5-6
BKQ 3


aku tak tau la nak jawap apa test database harini. hope boleh la aku jawap jap lagi. aku bukan boleh hafal semua maksud nya. hope markah lebih dari test I hari tu la kan. tak lupa juga untuk kawan-kawan aku good luck test hari nie. jangan lupa doakan untuk sekali yer. aku sekarang dah dok pulun study database. cuba untuk faham dan simpan dalam kepala nie.

3 comments:

alyyani said...

mcm susah je paper nih smpi korang tak tido2.. apa pun good luck!

Haru said...
This comment has been removed by the author.
amalina binti anuar said...

k.ngah: ssh la jgk kalo xhafal dia nye mskud ngan command2 nyer. alhamdulillah la tdi leh la wat gak

cdiq: ko mmg bukan kwan aku kantoi aku nye kuiz ngan test ko kasi tau. final aku lulus la nnt.

Real Time Web Analytics