Friday, April 2, 2010

slip peperiksaan


slip peperiksaan aku tak boleh nak print lagi sebab aku tak buat pengesahan subject dengan RPS aku. patut la aku rasa nak tengok sangat slip peperiksaan hari nie. rupa-rupa nya slip exam aku tak dipaparkan lagi. ni buat kali ke-2 aku masalah benda yang sama. 1st masa sem 3. nie buat hal lagi. tapi memang salah aku kot sebab RPS aku suruh jumpa tak jumpa-jumpa pon. balik nie kena contact dengan RPS aku balik la. lagi 2 minggu je nak exam.


6 comments:

cd said...

pi la jmpa

Anis lahh said...

Sabar jea laa :O

farhana said...

Jgn lambat2....
good luck =)

amalina binti anuar said...

cdiq: aku nk g jmpa la nie.

anis: sbar la nie.

k.ana: thankx.

alyyani said...

tak paham.. bole settle ke tu? biasa jadi ke tu?

amalina binti anuar said...

biasa je jadi. boleh settle la kalo xleh settle abeh la xexam la aku cmnie.

Real Time Web Analytics