Friday, May 14, 2010

Ip Man 2

korang penah tengok cite nie tak? aku baru je nak tengok cite nie.

aku baru je download cite nie semalam. niat dihati nak tengok la sangat-sangat. sebab member aku cakap cite nie sangat la best. tapi aku nie cite-cite cina nie cannot go la. aku tgk ada la dalam 12 minit kot. dah tutup. borink la pulak aku tengok. nanti kalo aku barink-borink aku tengok la balik. kalo dah tak ada cite sangat aku nak tengok

4 comments:

zati said...

dah tengok citer nie..siyes memang best sangat-sangat, ada part kelaka + sedih = 5 bintang untuk citer nie =)

amalina binti anuar said...

ye ker cite nie best sgt2... kalo cmnie kena la tgk. but not now la.. smpai kasi 5 bintang tu.

alyyani said...

ko ni pakai donlod je kan. buat berat laptop ko tu je la. mak oi, 5 bintang ke. mesti best sgt ni.

amalina binti anuar said...

tu la pasal nye. nk tgk la pasnie. dh kata 5 bintang kan...teruja pulak nak tgk..

Real Time Web Analytics