Sunday, May 9, 2010

tag 29

singgah blog kakak aku tengok ada tag yang perlu aku jawap. tag dia sangat la menarik aku rasa. pas baca terus je nak jawap. bese nye dapat tag nie tinggal je dalam seminggu baru nak jawap. nie dah xada keje jawap je la.


1). Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
What will u do if u know that your friend has been back stab on u ?

buat tak tau je la ngan orang macam tu.

2). 6 orang di hati anda?6 people in your heart?
mak, ayah, klong, kngah, ainal, akmal, yan, nia, adel, zack, syah (terlebih sudah)

3). Anda rasa anda comel?Do u think u're cute?
tak comey langsung

4). Single or taken?
single

5). Blog yang anda suka?Blog that u like?
semua blogger aku suka tengok sebab aku suka blogging

6). adakah bilik anda kemas setiap hari?Do u clean your room everyday?
kadang-kadang

7) Lagu terakhir yang anda dengar?The last song u listening?
Iklim-bukan aku tak cinta

8). Last text message?
dengan k.ngah baru je jap tadi.

9). Last phone call?
dengan k.ngah gak.

10). Hari terakhir anda menangis?Last day u cried?
lupa la bila last menangis.

11). List lima color favorite anda?List down 5 of your favorite colours?
merah, putih, hitam, coklat, oren

12). Orang terakhir anda ber-YM?The last people chat with u in YM?
dengan dark comot

13). Game paling anda suka?Your favorite game?
aku game nie sangat la kureng. aku suka main game quadrapop. sapa pakai hp SE maybe tau la kot.

14). Adakah anda peminat MCR?
tak minat langsung. tapi lagu welcome to the black parade, teenagers aku tau la.

15). Apa perasaan anda jawab tag ni?What do u feel when u answering this tag?
sangat tenang dan santai

16). Anda rasa tag ini best?Do u think this tag interesting?
boleh la.

Tag lagi 10 orang tag 10 other people
  1. cdiq
  2. etty
  3. syah kid

2 comments:

alyyani said...

dah takde keje tu yg aku bagi keje sekolah tu kan. bila masa ko mula suka lagu iklim ni ha?

amalina binti anuar said...

sejak dua menjak nie la suka dgr lagu iklim. syok kot lagu2 dia.. tu la kan. bru je abeh stau tag kena jawap lgi satu.

Real Time Web Analytics