Saturday, July 17, 2010

no idea

sedang memikir kan untuk tajuk final year project (FYP). sapa-sapa yang ada suggestion untuk aku buat tajuk FYP. yang berkaitan dengan microcontroller.

tajuk FYP yang asal aku dapat tajuk solar tracker. pagi tadi jumpa dengan supervisor aku merangkap RPS aku dan pernah mengajar aku masa sem 3 subjek basic communication engineering bincang pasal tajuk FYP. tajuk FYP aku sudah ditukar kepada tajuk ULTRA SONIC MOTION DETECTOR. dan project nie perlu di gabung dengan microcontroller. so aku tengah dok pikir nak amik project apa yang ada kaitan dengan microcontroller. 


p/s: proposal nak kena hantar next week 22.07.2010.

2 comments:

alyyani said...

tak paham aku. yg penting focus la weh ye. makin lama makin tough nak ke ujung ni. tak leh main2 dah.

amalina binti anuar said...

hahahah. apa yang tak paham nyer. nak kena wat fyp nie je la yg memeningkan. yg lain blaja okey je la. cuem kena strugle je la.

Real Time Web Analytics