Tuesday, July 13, 2010

semester baru


semalam dah bermula nye hidup baru aku di UniMAP dengan semesta baru tahun baru. banyak benda la perlu diperbaharui dari segi belajar nyer. kena la kurang kan online lepas nie. tapi boleh ke aku hidup tanpa internet. mungkin boleh kot. aku akan cuba. aku kena habis kan diploma nie jugak walau macam mana keadaan sekali pon. good luck untuk semua student UniMAP especially bacth aku computer engineering. moga kita sama-sama la berjaya untuk menghabis kan diploma nie. amin.......

4 comments:

alyyani said...

cantik ko buat semester 5 bi. bole jd header. hehehe... ye betul, habiskan apa yg ko dah mulakan. jgn stop separuh jln. ko boleh punye la

amalina binti anuar said...

tu la pasal kan kena la abeh kan gak diploma nie. payah weyh nk abeh kan diploma nie..

Life is Reality said...

cayok..cayok..haha

amalina binti anuar said...

ha la. terima kasih.

Real Time Web Analytics