Monday, August 23, 2010

berbuka puasa

8 Ramadhan 1431 H aku dengan budak rumah berbuka puasa dekat kuala perlis. makan tepi pantai.  idea nak makan dekat luar nie idea dak umah aku la. mas dengan iema. aku join je la. diorang ajak makan ikan bakar dekat tepi pantai. yang join sume nye 18 orang. kebanyakan yang join dak kelas metalurgi. 


nie la hidangan kitorang banyak tak? kitorang buat 4 hidangan. nasib baik la habis. kalo tak bazir jer. dah la mahal giler. lain kali tak mau datang sini lagi.


nie la dak-dak kelas metalurgi. tak semua la join. nie muka-muka kekenyangan diorang.


habis makan sesi bergambar pulak. bukan nye selalu datang kuala perlis nie ramai-ramai. sekali sekala jer. nie pon aku rasa 3 tahun dok UniMAP baru sekali nie je la aku dapat merasa makan ramai-ramai macam nie. best gak. enjoy jer rasa nya.


4 comments:

alyyani said...

so total bape RM terbang? dan sorang kena bayar bape? sedap tak? berbaloi tak dengan harga nye?

amal_fc1303 said...

tah la weyh. rasa nye skali dtg xdtg dh kot. hahahaah. bese2 je la makan nyer. total RM378. sorg melayang RM25..

Life is Reality said...

sdp ke? mcm x je..haha

amal_fc1303 said...

hahaha. dengki la tu xdpt makan ikan bakar. hahahahaha. tah la skali dtg xnk dtg dh la.

Real Time Web Analytics