Wednesday, August 4, 2010

dinner time

malam tadi tanpa planning dengan tiba-tiba aku dengan roomate aku, jie pergi kangar sebab pergi amik printer aku yang dah sihat. dapat mesej daripada kedai cakap printer aku dah okey kena dalam RM99. melayang lagi duit aku. tak apa la demi printer aku nak sihat aku korban la sikit.

setlle dengan printer lepa-lepak jalan-jalan dekat pesta konvo yang baru je bermula harini 3-8 August 2010. banyak la gerai-gerai yang di buka. tapi harini masih tak ramai lagi yang berkunjung ke pesat konvo mungkin esok ramai la yang datang sebab esok adalah perasmian pesta konvo yang ke-5. dijemput semua warga UniMAP untuk memeriahkan pesta konvo pada esok hari.


nie gambar semalam masa aku study. study safety. aku tak tau nak buat apa semalam dah borink aku study la. nie la meja study aku sangat besepah kalo aku study. 


nie time dinner harinie. seperti biasa kitorang dinner dekat favourite cafe iaitu hot cafe. malam nie tak ramai orang sebab ramai yang ke pesta konvo dan mungkin ramai yang balik jugak. asal aku tangkap gambar no 6 nie sebab meja nie asal kitorang g je mesti kosong. kire reserve la untuk kitorang kan. heheheheh.



nie roomate aku. dari sem 3 sampai la sem 5. kemana aku g dia ada keman dia g aku pon ada. dia la selalu meneman aku makan. and aku selalu teman dia makan. nie sem last la aku roomate ngan dia.



favourite air kitorang teh o ais tak pun black current kitorang suka minum. best-best air kat sini dia buat kaw-kaw punye. tak caya try la.

6 comments:

Haru said...

dan jgn lupe dtg gerai sy di pesta konvo tersebut..hoho

dan jgn lupe datang tgk persembahan dikir barat sy mase prasmian esok mlm..sbb saye pn maen gak

marilah sama2 mnyemarakkan kedai jualan sy..haha

amalina binti anuar said...

ye la. baik saya akan ke pesta konvo esok dan ke gerai anda yer.

jom ramai2 ke pesta konvo esok. pasti puas hati punye la.

Life is Reality said...

nk ikot gak..haha

amalina binti anuar said...

jom2. pesta konvo nie terbuka. untk sapa2 jer.

alyyani said...

CDIQ BERDIKIR BARAT KAH? TGH IMAGINE NI. HAHAHAH...

PRINTER KO ROSAK? SELALU ROSAK KE? BLEI BARU JE LA. APSL ROSAK? ISH KO NI. MACAM2 TAU JE BEDUIT YE.

WAH, VVIP LA KORANG YE, NAK MAKAN SIAP DAH ADA TEMPAT. NANTI BULAN PUASA MAKAN DGN SAHUR KAT SITU GAK KE?

amalina binti anuar said...

ha la dia mmg masukan dikir lama dh. malam nie kena la tgk sidiq berdikir.

printer bukan rosak la. cuma extand kan dakwat dia jer. boh dakwat kat luar. jimat sikit ink

haah sahur ngan berbuka kat situ la. mana lagi nk makan kan.

Real Time Web Analytics