Sunday, August 8, 2010

Feskon 1

sekarang nie dekat UniMAP tengah musim konvokesyen. start 3-8 August 2010 festival konvekesyen (Feskon) UniMAP kali ke-5. yang diadakan di dataran dao' sheikh ahmad, kangar. pelabai aktiviti diadakan sepanjang festival konvokesyen. sepanjang festival berlangsung aku tak pernah miss 1 hari pun untuk ke  sana. menarik jugak persembahan yang diadakan pada sebalah malam.



4 August 2010 diadakan perasmiaan Feskon yang dirasmikan oleh canselor UniMAP sendiri. sementara majlis perasmiaan dijalakan aku dengan dak rumah aku pergi la jalan-jalan tengok mana-mana kedai yang menarik. banyak jugak kedai yang bukak. kebanyakkan student UniMAP sendiri yang bukak gerai. 




jie & liya. selalu nye pergi feskon nie dengan dak umah aku je la. tak ada la ajak orang lain. jumpa kawan2 pon dekat feskon nie jugak.





nie time makan malam dekat feskon. 1st day datang feskon masing2 lapa. pergi la makan dulu. 





yang ada dekat gerai nie nasi ayam, bihun  sup, mee sup, kueh teow sup, sup gearbox pon ada jugak.





ha nie la rupa nasi ayam nya. aku makan nasi ayam. tak berapa nak best sangat nasi ayam nyer. rupa he cantik kan. hahahaha.





ha nie pulak sup gearbox. nie sup faris yang order. berapa ringgit aku pon tak tau la. not bad jugak la sup dia. sedap.





belakang tu la faris. satu2 nye laki2 yang join kitorang g feskon nie. 





nie niniey & faris yer. tak da keje nama nye nie. tengok makan sup gearbox habis licin. lapa punye pasal kan.

banyak lagi aktiviti yang ada kat feskon. nanti aku cerita dia next entry yer. 

6 comments:

Life is Reality said...

sedapnye sup 2..haha

amalina binti anuar said...

ada dia online. ad apulak msa online nyer. sup mmg la sdap.

Life is Reality said...

x bpe nk ade mse..bz ckit sem ni.

amalina binti anuar said...

bz la konon nyer. hahahaha. tu blog boleh jer update. hahahahaa

alyyani said...

PESTA KONVO GI MAKAN JE KE? TAKDE PESTA KONVO PUN ADA GAK MAKAN2 NI HAHAHA..

amal_fc1303 said...

eh ko nie la. kalo dh ada kat sinie mmg kena la isi perut bru la leh jalan2. g pon bukan senang nk dpt sup gear box nie.

Real Time Web Analytics