Tuesday, August 3, 2010

outing 2

sambungan daripada entry yang lepas. lepas je makan kfc pergi lepak-lepak dekat kangar tangkap gambar. hampir 3 tahun dok dekat perlis nie baru la nak merasa tangkap gambar dekat bandar kangar. menarik jugak tempat-tempat nya. borink punye pasal. kang kalo balik rumah buat benda yang sama. tido tak tido online tak pon menung. memang tak tau nak buat apa la. kalo nak stady tu jauh sekali la. stady time mood ada je.


tangkap gambar ikut dan je la kitorang nie. dekat sign board nie pon jadi.



nie tak tau la kat mana. laluan dekat kangar. rasa nie la view menarik.



sungai belakang tu tak tau la apa nama sungai nye. tapi bau nye masyallah memang la sangat 'wangi'.



tiga orang nie agak giler gambar jugak la. liya, niniey & jie



kalo sapa yang pernah datang perlis tu tau la dekat mana nie. nie betul-betul dekat tengah-tengah bandar kangar. 



tengok la macam-macam posing la kitorang nie. kesian dekat zura kena melayan kerenah kitorang nie. 



aku, jie & liya. 



tempat nie betul-betul dekat kawasan traffic light. orang lalu kat situ usya je la kitorang yang tengah amik gambar nie. kelakar je. kitorang buat bodoh je la.

tengok silau-silau pon nak bergambar jugak. mamat motor sume dah usya dok menyibuk jer. 

4 comments:

Life is Reality said...

oit dak kcik bjln je ko ni ek.

amalina binti anuar said...

biar la. napa nyer? xboleh pulak nk kuar jalan2. borink punye pasalkan.

alyyani said...

NI BARU KAT KANGAR NI. SUNGAI BUSUK PUN LAYAN POSING. KALAU TELEPAS KE KLCC AKU TAK DPT BAYANGKAN CMNE RUPE KORANG POSING NANTI. HAHAHA..

amalina binti anuar said...

tau xper. weyh nie bru pakai kamera hp je. kalo pakai dslr agak nye mmg xblik la rasa nyer.

Real Time Web Analytics