Wednesday, August 11, 2010

selamat berpuasa



start besok dah puasa dah. kali nie aku puasa di UniMAP buat kali ke-3. macam mana la pulak suasana puasa sem nie kan. hope puasa kali nie lebih bermakna daripada sebelum nie. amin. selamat berpuasa kepada seluruh umat islam di dunia. and tak lupa juga untuk aku nak mintak ampun dan maaf kepada sume kawan-kawan mana la tau aku ada buat salah dekat korang hope dapat la maafkan aku yer. 0-0 sume. selamat bepuasa sekali lagi. 


8 comments:

ME said...

Selamat bpuasa amal! :DD insyaAllah Ramadan kali ni lbh baik drpd sebelum2nya. :)

*hehe, "selamat berpuasa kepada seluruh umat islam di dunia". yeayy :D

amal_fc1303 said...

terima kasih... insyallah ramadhan kali nie lebih bermkne..

farhana said...

Selamat berpuasa amal =)

amal_fc1303 said...

terima kasih kak.

alyyani said...

KO TAK LEH PUASA LAGI KAN? HAHAHA...

amal_fc1303 said...

oit ko nie. diam la. kantoi la ina xleh pose.

Nine said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa gak Amal yer :)

amal_fc1303 said...

salam ramadhan nine. thankx you..

Real Time Web Analytics