Friday, August 13, 2010

Feskon 2

feskon baru je habis minggu lepas. tapi aku ada la cerita pasal feskon nie yang aku belum habis kan. aku nak sambung dengan entry yang lepas. Feskon 1. nie hari last aku pergi feskon masa tu hari sabtu. sebab ada clash of the band final. so wajib tengok la diorang perform. bertemakan hari kemerdekaan. best-best jugak diorang perform. bukan student UniMAP jer terlibat orang luar pon ada join jugak clash of the band nie. hadiah pon agak lumayan jugak. yang menarik nye ada undian band yang paling glamour. 1 undian RM0.50 dan akan didermakan ke tabung gaza. dan ada jugak artis jemputan malam tu. jom layan gambar bawah nie. 


ha guitar letrik nie la hadiah untuk band yang glamour. best tak hadiah yang diorang dapat. ditaja oleh sapa lupa la pulak.


1st band yang perform dan secara tidak langsung mendapat tempat ke-3 present nye RM350 berserta hamper.


2nd band yang perform dan mendapat tempat ke-2 present nye RM700 dan berserta hamper


 3rd band yang perform mendapat tempat pertama dan present nye ialah RM1000 berserta hamper


nie band daripada student UniMAP daripada jakarta.


nie la faisal AF4 artis jemputan feskon tahun nie. tapi dia perform untuk hari penutup. dia datang untuk jual t-shirt dia jer


as usual housemate aku liya & niniey yang suka berjalan dan meneman aku ke feskon


yang lagi sorang tudung hitam tu zura.


ha nie la band jemputan feskon kali nie. grey sky morning. tu vokalis dengan liya. liya minat gila dengan band nie. aku tak kenal pon diorang nie. 


sempat la bergmbr dengan diorang nie sume walaupon tak kenal kan. sorry ye tak kenal pon korang.


nie tak silap aku drumer dia. agak sporting n frendly ngan kitorang


nie bergmbr dgn sume ahli band dia. 


4 comments:

Haru said...

bile peterporn..eh peterpan nk dtg unimap nie..xpown avenged sevenfold ke..haish..asyik2 band yg tah pape

amal_fc1303 said...

eh ko nie la berangan la nak peterpan datg.. nie je unimap mmpu bawak..ko nk yg hebat2 pulak.

alyyani said...

GREY SKY MORNING? ARTIS KE? KE ARTIS UNIMAP? WAH, APSL KORANG TAK AMIK GMBR DGN FAIZAL TUH? DIA BUKAN LAGI GLAMOUR KE? ADE 4 BAND JE KE? APSL TAK LETAK 4 HADIAH. ADIL SEMUA DAPAT. HAHAHAH..

amal_fc1303 said...

hahahahh.. giler kau nk letak 4 hadiah kopak la company tu. xda la ada banyak lagi band yg join. tu je yg di amik gmbr nye. erm grey sky morning nie band malaysia la. ada ke band unimap. ngan faizal sume nye tak berminat nk bergmbr.

Real Time Web Analytics