Thursday, November 25, 2010

berehat sebentar

selamat pagi kepada semua blogger. sekarang nie aku sedang berada di SP INN di sungai petani kedah. bercuti ker?? tak la aku tidur semalam dekat sinie dengan mak, ayah, opah aku. tidur semalam je dekat sinie. harinie balik la. lepas zohor check out la hotel. kenapa aku boleh ada dekat sinie pulak??

semalam mak aku pergi kulim tengok besan sakit dekat hospital kulim. alang-alang dah ke utara terus la ke perlis amik aku dengan barang-barang aku. memandang kan aku pon tak ada exam gap nye pon lama. so aku decide untuk balik perak. paper aku start balik 4.12.2010. 

nie la barang aku bawak balik semalam. penuh la bonet kete. seb baik bawak unser

yg kosong tu locker aku la tu. macam tak nak mai unimap dah.

2 comments:

budak comot said...

hehe.. amal.. cktnyer brg amal.. kalau yana.. hadui.. mmh penuh.. bukn takat bonek.. tmpt dduduk skali.. haaa.. betul xtipu.. hehe

amal_fc1303 said...

giler la yana nie.
nk bawak barang byk2 pon wat per nyer..
sikit2 sudah.
penuh satu bonet pon dh kira banyak yana.

Real Time Web Analytics